• среда, 24 јули 2024
Отворено писмо на Платформата за родова еднаквост до Претседателката Гордана Сиљановска-Давкова

Отворено писмо на Платформата за родова еднаквост до Претседателката Гордана Сиљановска-Давкова

Скопје, 14 мај 2024  Платформата за родова еднаквост упатува честитки до Гордана Сиљано...

Белгиските и холандските медиуми за инаугурацијата на Сиљановска-Давкова 

Белгиските и холандските медиуми за инаугурацијата на Сиљановска-Давкова 

Брисел, 13 мај 2024 (МИА) - Под наслови „Новата националистичка претсед...

„Еурактив“: Претседателката на Северна Македонија предизвика контроверзии на инаугурацијата 

„Еурактив“: Претседателката на Северна Македонија предизвика контроверзии на инаугурацијата 

Брисел, 13 мај 2023 (МИА) - Првата жена претседател на Северна Македони...

„Политико“: Сиљановска-Давкова предизвика расправии со Грција уште при полагањето заклетва

„Политико“: Сиљановска-Давкова предизвика расправии со Грција уште при полагањето заклетва

Брисел, 13 мај 2023 (МИА) - Бриселскиот портал „Политико“ во осврт за в...

Претседателската дебата на МТВ ги скара кандидатите на социјалните мрежи

Претседателската дебата на МТВ ги скара кандидатите на социјалните мрежи

Скопје, 2 мај 2024 (МИА) – Претседателската дебата на МТВ ги скара кандидатите на социјалните мрежи....

Image

Остани поврзан