• среда, 17 јули 2024
Андријана Нелкова – Чучук избрана за претседател на Регионалната асоцијација на регулатори за енергетика

Андријана Нелкова – Чучук избрана за претседател на Регионалната асоцијација на регулатори за енергетика

Скопје, 17 мај 2024 (МИА) -  Андријана Нелкова – Чучук, член на Регулаторната комисија за енерг...

Image

Остани поврзан