• понеделник, 17 јуни 2024
Разрешен директорот на Агенцијата за вработување Мурати, Ведат Османи од партијата на Арјанит Хоџа е нов директор

Разрешен директорот на Агенцијата за вработување Мурати, Ведат Османи од партијата на Арјанит Хоџа е нов директор

Скопје, 18 јануари 2024 (МИА) - Беким Мурати од Демократската унија за...

Презентација на ИПА проектот „Активација на ранливи групи на пазарот на труд“

Презентација на ИПА проектот „Активација на ранливи групи на пазарот на труд“

Скопје, 26 мај 2023 (МИА) - Во Скопје денеска ќе биде презентиран ИПА проектот „Активација на ранлив...

Центар за вработување предвидено да се отвори во Теарце

Центар за вработување предвидено да се отвори во Теарце

Тетово, 12 мај 2021 (МИА) - Општина Теарце ќе обезбеди пр...

Продолжуваат програмите за вработување и се воведува нова со Оперативниот план за 2021

Продолжуваат програмите за вработување и се воведува нова со Оперативниот план за 2021

Скопје, 4 јануари 2020 (МИА) - Претставници од Министерството за  труд и социјална политика пред...

Image

Остани поврзан