• понеделник, 20 мај 2024
ДИК со предлог до Собранието - во Изборниот законик да се внесе преодна одредба да важат старите важечки документи за овие избори

ДИК со предлог до Собранието - во Изборниот законик да се внесе преодна одредба да важат старите важечки документи за овие избори

Скопје, 4 март 2024 (МИА) - Претседателот на Државната изборна комисија, Александар Даштевски денеск...

Свечена изјава на новиот член на ДИК Абдуш Демири

Свечена изјава на новиот член на ДИК Абдуш Демири

Скопје, 4 март 2024 (МИА) - Новоизбраниот член на Државната изборна ком...

Албанската опозиција бара Митрески што поскоро да свика пленарна седница за избор на нов член на ДИК

Албанската опозиција бара Митрески што поскоро да свика пленарна седница за избор на нов член на ДИК

Скопје, 15 февруари 2024 (МИА) - Албанската опозициска коалиција Европски сојуз за промени (ЕСП) ден...

Абдуш Демири го помина комисискиот филтер за нов член на ДИК

Абдуш Демири го помина комисискиот филтер за нов член на ДИК

Скопје, 15 февруари 2024 (МИА) - Со 10 гласа „за“, ниту еден „против“ и еден „воздржан“, членовите н...

Демири: Граѓаните се изморени од промовирање помпезни милионски проекти кои почнуваат но никако да се реализират целосно

Демири: Граѓаните се изморени од промовирање помпезни милионски проекти кои почнуваат но никако да се реализират целосно

Скопје, 4 април 2023   Како и секој друг проект, кој започнува со многу сомнежи...

Изминатиов период околу 54 илјади невработени лица не се пријавиле во Агенцијата за вработување

Изминатиов период околу 54 илјади невработени лица не се пријавиле во Агенцијата за вработување

Скопје, 18 февруари 2021 (МИА) - Заклучно со денеска, околу 54 илјади лица доцнат со пријава во евиденц...

Image

Остани поврзан