• четврток, 30 мај 2024
ИЗБОРИ 2024 /ДИК ги усвои регистрите на радиодифузери, печатени и електронски медиуми за претседателските и парламентарните избори

ИЗБОРИ 2024 /ДИК ги усвои регистрите на радиодифузери, печатени и електронски медиуми за претседателските и парламентарните избори

Скопје, 29 март 2024 (МИА) - Државната изборна комисија (ДИК) на денешн...

Пратениците расправаа за измените на Законот за градење

Пратениците расправаа за измените на Законот за градење

Скопје, 20 октомври 2022 (МИА) - Пратениците денеска во рамки на продолжението на 84. седница го образл...

Собранието попладнево го изгласа дневниот ред на 84. седница, продолжението закажано за утре

Собранието попладнево го изгласа дневниот ред на 84. седница, продолжението закажано за утре

Скопје, 14 септември 2022 (МИА) - Собранието попладнево го изгласа дневниот ред на 84-та седница. Прате...

Image

Остани поврзан