• вторник, 16 јули 2024
Во Штип Фестивал на уметноста „Ликовна визија“

Во Штип Фестивал на уметноста „Ликовна визија“

Штип, 16 мај 2024 (МИА) - Факултетот за ликовна уметност при Универзитетот „Гоце Делчев“ втор ден е...

Image

Остани поврзан