• среда, 22 мај 2024
Во Берово завршен настан од проектот „Економски активности на пограничните области“ Берово, Пехчево и Делчево

Во Берово завршен настан од проектот „Економски активности на пограничните области“ Берово, Пехчево и Делчево

Берово, 22 февруари 2024 (МИА) - Центарот за економски анализи денеска во Берово ги презентираше зав...

Image

Остани поврзан