• вторник, 28 мај 2024
Зеленски: Безбедносните договори ги прошируваат можностите на Украина

Зеленски: Безбедносните договори ги прошируваат можностите на Украина

Киев, 1 март 2024 (МИА) - Секој договор во областа на безбедноста ја приближува Украина до поголеми...

Image

Остани поврзан