• недела, 19 мај 2024
Во Нова Каледонија француската жандармерија изврши операција за враќање на контролата на патот до аеродромот

Во Нова Каледонија француската жандармерија изврши операција за враќање на контролата на патот до аеродромот

Нумеа, 19 мај 2024 (МИА) - Франција започна голема операција во која се вклучени повеќе од 600 жанда...

Во Марсеј прв митинг на француската екстремна десница пред изборите за ЕП во јуни

Во Марсеј прв митинг на француската екстремна десница пред изборите за ЕП во јуни

Марсеј, 3 март 2024 (МИА) – На точно 100 дена пред изборите за Европскиот парламент, во Франција ден...

Француска филмска вечер на ИФФК „Браќа Манаки“

Француска филмска вечер на ИФФК „Браќа Манаки“

Битола, 29 септември 2023 (МИА) - Француската амбасада синоќа на ИФФК „Браќа Манаки...

Image

Остани поврзан