• среда, 17 јули 2024
Обука за спасители на вода за потребите на Црвениот крст од Охрид

Обука за спасители на вода за потребите на Црвениот крст од Охрид

Охрид, 30 мај 2024 (МИА) – Општинската организација на Црвениот крст од Охрид, за потребите на Цента...

Image

Остани поврзан