• вторник, 18 јуни 2024
Четврти ден од изборната кампања, претседателските кандидати продолжуваат со промоција на програмите

Четврти ден од изборната кампања, претседателските кандидати продолжуваат со промоција на програмите

Скопје, 7 април 2024 (МИА) – Кампањата за претседателските избори влегува во четвртиот ден. Претседа...

Image

Остани поврзан