• петок, 19 јули 2024
Претседателката Сиљановска Давкова прими претставници на Фондацијата Конрад Аденауер

Претседателката Сиљановска Давкова прими претставници на Фондацијата Конрад Аденауер

Скопје, 8 јули 2024 (МИА) - Претседателката на државата Гордана Сиљановска Давкова денеска ги примил...

Претседателката Сиљановска Давкова прими претставници на Националниот сојуз на слепи

Претседателката Сиљановска Давкова прими претставници на Националниот сојуз на слепи

Скопје, 8 јули 2024 (МИА) - Претседателката на државата Гордана Сиљанов...

Претседателката Сиљановска Давкова во посета на Генералштабот на Армијата и Министерството за одбрана

Претседателката Сиљановска Давкова во посета на Генералштабот на Армијата и Министерството за одбрана

Скопје, 4 јули 2024 (МИА) - Претседателката на државата и врховен командант на Армијата, Гордана Сиљ...

Претседателката Сиљановска Давкова во посета на Генералштабот на Армијата и МО

Претседателката Сиљановска Давкова во посета на Генералштабот на Армијата и МО

Скопје, 4 јули 2024 (МИА) - Претседателката на државата и врховен командант на Армијата на Република...

Претседателката Сиљановска Давкова ја прими романската амбасадорка Адела Моника Аксинте

Претседателката Сиљановска Давкова ја прими романската амбасадорка Адела Моника Аксинте

Скопје, 1 јули 2024 (МИА) - Претседателката на државата Гордана Сиљановска Давкова денеска ја примил...

Средба на претседателката Сиљановска Давкова со полскиот амбасадор Кшиштоф Гжелчик

Средба на претседателката Сиљановска Давкова со полскиот амбасадор Кшиштоф Гжелчик

Скопје, 18 јуни 2024 (МИА) - Претседателката на државата Гордана Сиљановска Давкова денеска го прими...

Средба на претседателката Сиљановска Давкова со српската амбасадорка Невена Јовановиќ

Средба на претседателката Сиљановска Давкова со српската амбасадорка Невена Јовановиќ

Скопје, 30 мај 2024 (МИА) - Севкупните билатерални односи меѓу двете држави, биле во фокусот на разг...

Средба на претседателката Сиљановска Давкова со хрватската амбасадорка Нивес Тигањ

Средба на претседателката Сиљановска Давкова со хрватската амбасадорка Нивес Тигањ

Скопје, 30 мај 2024 (МИА) - Претседателката на Република Северна Македонија Гордана Сиљановска Давко...

Image

Остани поврзан