• недела, 26 мај 2024
Габриел: Бугарија е подготвена да биде домаќин на самит во рамките на процесот Акаба

Габриел: Бугарија е подготвена да биде домаќин на самит во рамките на процесот Акаба

Софија, 25 февруари 2024 - Мојата земја е подготвена да биде домаќин на самит во рамките на процесот...

Image

Остани поврзан