• недела, 26 мај 2024
И Франција го поддржува Руте за нов генерален секретар на НАТО

И Франција го поддржува Руте за нов генерален секретар на НАТО

Париз, 22 февруари 2024 (МИА) – И Франција го поддржува именувањето на холандскиот премиер во замину...

Орбан до Столтенберг:  Унгарија го поддржува влезот на Шведска во НАТО

Орбан до Столтенберг: Унгарија го поддржува влезот на Шведска во НАТО

Брисел, 24 јануари 2024 (МИА) - Унгарскиот премиер Виктор Орбан денеска му соопшти на генералниот се...

Image

Остани поврзан