• понеделник, 17 јуни 2024
Намален бројот на ученици во основните и средните училишта

Намален бројот на ученици во основните и средните училишта

Скопје, 16 април 2024 (МИА) - Бројот на ученици во редовните основни училишта на крајот на 2022/2023...

Шаќири: Во октомври и ноември ќе завршат сите процеси за учебниците од основно и средно образование

Шаќири: Во октомври и ноември ќе завршат сите процеси за учебниците од основно и средно образование

Битола, 3 октомври 2022 (МИА) - Очекувам...

Image

Остани поврзан