• среда, 19 јуни 2024
По седум години повторно се чистат одводните канали во Гевгелија

По седум години повторно се чистат одводните канали во Гевгелија

Гевгелија, 15 април 2024 (МИА) - По седум години повторно се чистат одводните канали во Гевгелија и...

Се чистат одводните канали во Македонска Каменица и селските средини

Се чистат одводните канали во Македонска Каменица и селските средини

Македонска Каменица, 19 октомври 2022 (МИА) - Во Македонска Каменица во тек е акција за чистење на одво...

Image

Остани поврзан