• вторник, 16 јули 2024
Посадени дрвца и поставени нови клупи во паркот во 11 Октомври - Бараки

Посадени дрвца и поставени нови клупи во паркот во 11 Октомври - Бараки

Скопје, 17 мај 2024 (МИА) - Во заедничка акција со раководството на Централна Кооперативна Банка, де...

Санација на клупите во централното подрачје

Санација на клупите во централното подрачје

Скопје, 22 јули 2022 (МИА)

Image

Остани поврзан