• среда, 19 јуни 2024
Градоначалникот Коњановски бара вонреден инспекциски надзор за работата на Советот на Општина Битола

Градоначалникот Коњановски бара вонреден инспекциски надзор за работата на Советот на Општина Битола

Битола, 1 јуни 2023 (МИА) - Градоначалникот Тони Коњановски ќе бара вонреден инспекциски надзор за р...

Image

Остани поврзан