• понеделник, 20 мај 2024
Воздухопловната база на НАТО во Кучово ќе биде отворена на 4 март

Воздухопловната база на НАТО во Кучово ќе биде отворена на 4 март

Тирана, 25 февруари 2024 (МИА) - Воздухопловната база на НАТО во албанскиот град Кучово, која се нао...

Бугарија ја започнува модернизацијата на својата најголема воздухопловна база

Бугарија ја започнува модернизацијата на својата најголема воздухопловна база

Софија, 21 септември 2022 (МИА) - Бугарското Министерство за одбрана соопшти дека земјата започнува со...

Image

Остани поврзан