• среда, 17 јули 2024
Велигденов: Вработените во подружниците на Македонска пошта протестираат, на 7 јуни ќе организираат штрајк

Велигденов: Вработените во подружниците на Македонска пошта протестираат, на 7 јуни ќе организираат штрајк

Скопје, 22 мај 2024 (МИА) – Вработените во сите подружници на Македонска пошта денеска организираат...

Image

Остани поврзан