• понеделник, 20 мај 2024
САД: Пензиониран полковник оддавал државни тајни преку страница за запознавање

САД: Пензиониран полковник оддавал државни тајни преку страница за запознавање

Вашингтон, 5 март 2024 (МИА) - Пензиониран полковник на американската армија во Небраска е обвинет з...

Image

Остани поврзан