• вторник, 18 јуни 2024
Градоначалникот на општина Преспа за МИА: За околу две години ќе биде отворен граничниот премин Лемос-Маркова нога

Градоначалникот на општина Преспа за МИА: За околу две години ќе биде отворен граничниот премин Лемос-Маркова нога

Атина, 14 април 2024 (МИА) – Повеќе од половина век, поконкретно цели 57 години жителите на пошироки...

Image

Остани поврзан