• среда, 17 јули 2024
Кривичен ја одби како неоснована жалбата и го потврди притворот на Наке Георгиев

Кривичен ја одби како неоснована жалбата и го потврди притворот на Наке Георгиев

Скопје, 23 мај 2024 (МИА) – Кривичниот совет од Одделението за гонење организиран криминал и корупци...

Врховниот суд одржа седница на судии, Адеми ги информира за кривичната постапка против Наке Георгиев

Врховниот суд одржа седница на судии, Адеми ги информира за кривичната постапка против Наке Георгиев

Скопје, 21 мај 2024 (МИА) - Врховниот суд на Република Северна Македонија одржа седница на судии на...

ОЈО отвори истрага против врховниот судија Георгиев и членот на Советот на јавни обвинители Мемети

ОЈО отвори истрага против врховниот судија Георгиев и членот на Советот на јавни обвинители Мемети

Скопје, 21 мај 2024 (МИА) – Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупц...

Врховниот судија Наке Георгиев поднесе оставка од Судски Совет

Врховниот судија Наке Георгиев поднесе оставка од Судски Совет

Скопје, 25 јули 2023 (МИА) -  Врховниот судија Наке Георгиев, кој неодамна беше избран за член...

Image

Остани поврзан