• четврток, 30 мај 2024
Без вода улица „Бел Камен“ во Радишани и Кучевишка Бара

Без вода улица „Бел Камен“ во Радишани и Кучевишка Бара

Скопје, 2 март 2024 (МИА) - Поради реконструкција на водоводна мрежа ф-250 мм на ул. „Бел Камен“ бб...

Image

Остани поврзан