• среда, 17 јули 2024
Од комерцијални причини е откажана планираната сезонска линија Скопје- Крф

Од комерцијални причини е откажана планираната сезонска линија Скопје- Крф

Атина, 21 мај 2024 (МИА) – Од комерцијални причини, планираната директна сезонска линија од Скопје з...

Авиолинија Скопје-Крф од 1 јуни со Ејџијан Ерлајнс

Авиолинија Скопје-Крф од 1 јуни со Ејџијан Ерлајнс

Скопје, 2 април 2024 (МИА) -  Директна сезонска авиолинија од Меѓународниот Аеродром Скопје до...

Image

Остани поврзан