• понеделник, 20 мај 2024
Единствен пазар на труд во Северна Македонија, Србија и Албанија

Единствен пазар на труд во Северна Македонија, Србија и Албанија

Скопје, 1 март 2024 (МИА) -  За граѓаните на Северна Македонија, Србија и Албанија од денеска е...

Image

Остани поврзан