• петок, 19 јули 2024

Прес-конференција на Стопанска комора за Планот за раст на Западен Балкан (во живо)

Прес-конференција на Стопанска комора за Планот за раст на Западен Балкан (во живо)

Скопје, 12 јуни 2024 (МИА) - Прес-конференција на Стопанската комора на Северна Македонија на тема „Новиот план за раст за Западен Балкан – можности за активирање на економскиот потенцијал на регионот“. 

 

Остани поврзан