• вторник, 16 април 2024

Прес-конференција на Аврамовска-Мадиќ и Мојсоски (во живо)

Прес-конференција на Аврамовска-Мадиќ и Мојсоски (во живо)

Скопје , 1 март 2024 (МИА) - Прес-конференција на заменик-министерката за правда Викторија Аврамовска Мадиќ и директорот на Агенцијата за млади и спорт Наумче Мојсоски.

Остани поврзан