• понеделник, 24 јуни 2024

Поради дефект на „Дижонска“ без вода коирсниците од неколку улици, меѓу кои и Гинеколошко-акушерска болница „Чаир“

Поради дефект на „Дижонска“ без вода коирсниците од неколку улици, меѓу кои и Гинеколошко-акушерска болница „Чаир“

Скопје, 30 мај 2024 (МИА) - Поради уличен дефект ф-1 на ул. „Дижонска“ 36, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. „Дижонска“, „Кримска“ и „7-ми Јули“, вклучително и Гинеколошко-акушерска болница „Чаир“.

ЈП Водовод и канализација - Скопје информира дека водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со санација на дефектот. цр/ац/

Фото: МИА архива

Остани поврзан