• среда, 17 јули 2024
Без вода ЈП „Паркови и зеленило“ - Скопје и околината

Без вода ЈП „Паркови и зеленило“ - Скопје и околината

Скопје, 17 јули 2024 (МИА) - Поради дефект, без вода денеска ќе останат неколку објекти кај Јавното...

Без вода делови од Пржино и Серава

Без вода делови од Пржино и Серава

Скопје, 15 јули 2024 (МИА) - Поради дефект на приклучна цевка од ф 1 на улица „Славејко Арсов“ 42 пр...

Надвор од функција РЕК Битола, заради испад на 110 киловолтна собирница на МЕПСО

Надвор од функција РЕК Битола, заради испад на 110 киловолтна собирница на МЕПСО

Скопје, 12 јули 2024 (МИА) - Заради испад на 110 киловолтна собирница на МЕПСО, надвор од функција е...

Поради дефект на водоводната мрежа утре од 8 часот без вода жителите од неколку улици во Општина Гази Баба

Поради дефект на водоводната мрежа утре од 8 часот без вода жителите од неколку улици во Општина Гази Баба

Скопје, 5 јули 2024 (МИА) - Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното...

Без вода населба Ченто

Без вода населба Ченто

Скопје, 5 јули 2024 (МИА) - Поради дефект на затворач на улицата „Методија Андонов Ченто“ бб, денеск...

Поради дефект без вода дел од Кисела Вода

Поради дефект без вода дел од Кисела Вода

Скопје, 5 јули 2024 (МИА) - Поради уличен водоводен дефект од ф 100мм на ул. „Борис Трајковски“ бб (...

Без вода утре делови од општина Ѓорче Петров

Без вода утре делови од општина Ѓорче Петров

Скопје, 2 јули 2024 (МИА) - Поради уличен дефект на улицата „1670“ во Ново Село, утре прекинато водо...

Поради дефект без вода делови од Ѓорче Петров

Поради дефект без вода делови од Ѓорче Петров

Скопје, 2 јули 2024 (МИА) - Поради уличен дефект од ф – 400 мм на ул. „1670“ во Ново Село, без вода...

Прекинато водоснабдување за дел од корисниците од улиците „Солунска глава“, „Сердарот“ и дел од село Драчево

Прекинато водоснабдување за дел од корисниците од улиците „Солунска глава“, „Сердарот“ и дел од село Драчево

Скопје, 2 јули 2024 (МИА) - Поради дефект на приклучна цевка од Ф - цол на ул. „Солунска глава“ 8 во...

Без вода корисници од улиците „Самоилова“ и „Јоаким Крчовски“

Без вода корисници од улиците „Самоилова“ и „Јоаким Крчовски“

Скопје, 27 јуни 2024 (МИА) - Прекинато водоснабдување утрово од 9.20 часот имаат корисниците од улиц...

Општина Аеродром без вода поради дефект на водоводната мрежа во близина на ТЦ Лиса во Реонски Центар Аеродром

Општина Аеродром без вода поради дефект на водоводната мрежа во близина на ТЦ Лиса во Реонски Центар Аеродром

Скопје, 24 јуни 2024 (МИА) - Поради дефект на водоводната мрежа во близина на Трговскиот центар Лиса...

Поради дефект без вода дел од село Драчево

Поради дефект без вода дел од село Драчево

Скопје, 19 јуни 2024 (МИА) - Поради уличен дефект на улица „Солунска Глава“ бр. 10, прекинато водосн...

Дел од Студеничани без вода

Дел од Студеничани без вода

Скопје, 14 јуни 2024 (МИА) - Без вода денеска од 9:40 часот е дел од Студеничани. Како што с...

Мичурин без вода

Мичурин без вода

Скопје, 12 јуни 2024 (МИА) - Без вода вечерва од  21:15 часот се дел од жителите од населбата М...

Поради дефект без вода делови од Центар

Поради дефект без вода делови од Центар

Скопје, 10 јуни 2024 (МИА) - Поради уличен дефект од ф 80мм на булевар „Свети Климент Охридски“ бб п...

Image

Остани поврзан