• четврток, 18 април 2024

Одбележување на 30 години од формирањето на Баталјонот на специјални сили (во живо)

Одбележување на 30 години од формирањето на Баталјонот на специјални сили (во живо)

Скопје, 1 март 2024 (МИА) - Министерката за одбрана Славјанка Петровска и началникот на Генералштабот на Армијата генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски присуствуваат на воена свеченост по повод одбележување на Денот на единицата и 30 години од формирањето на Баталјонот на специјални сили (бСС). 

Остани поврзан