• четврток, 13 јуни 2024

Предавање во употреба на новиот Тренинг-центар за гасење пожари од нафтени деривати

Предавање во употреба на новиот Тренинг-центар за гасење пожари од нафтени деривати

Скопје, 22 мај 2024 (МИА) - Во кругот на ОКТА денеска официјално ќе биде предаден во употреба новиот Тренинг-центар за гасење пожари од нафтени деривати.

На настанот се очекува да се обратат главниот извршен директор на ОКТА, Димитриос Пасхос и директорот на оператива во ОКТА, Ице Рикаловски.фф/са/

Фото: МИА Архива

Остани поврзан