• вторник, 16 јули 2024
Предавање во употреба на новиот Тренинг-центар за гасење пожари од нафтени деривати

Предавање во употреба на новиот Тренинг-центар за гасење пожари од нафтени деривати

Скопје, 22 мај 2024 (МИА) - Во кругот на ОКТА денеска официјално ќе биде предаден во употреба новиот...

Image

Остани поврзан