• среда, 06 декември 2023

Николовски ќе информира за вториот саем за храна и пијалоци „Вкуси ја традицијата“

Николовски ќе информира за вториот саем за храна и пијалоци „Вкуси ја традицијата“

Скопје, 30 септември 2023 (МИА) - Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски и Василка Стефановска од Здружението Слоу Фуд Македонија денеска ќе информираат за вториот национален саем за храна и пијалоци „Вкуси ја традицијата“.

Овој саем, како што е најавено, ќе се одржи во Градскиот парк во Скопје на 7 октомври, со почетокот во 11 часот. мд/нд/

Фото: МЗШВ 

Остани поврзан