• среда, 10 април 2024

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

30 септември 2023

Братислава - Парламентарни избори во Словачка.

Берн - Демонстрации за „климатска правда“.

Бејрут - „Марш на слободата“ против „систематската корупција и неказнивост“ во Либан.

Вашингтон - Последен ден за постигнување на договор во американскиот Конгрес за буџетот, во спротивно постои ризик од блокада на сојузната администрација.

Остани поврзан