• петок, 22 септември 2023

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

11 март 2023

Париз - Протести и штрајкови низ Франција против пензиските реформи.

Хаг - Протест на холандските земјоделци против владината политика.

Манама - Собрание на Интерпарламентарната унија.

Остани поврзан