• недела, 24 септември 2023

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет
28 март 2023 
 
Париз - Продолжуваат демонстрациите низ Франција против реформата на пензискиот систем.

Москва - Сослушување на судењето на рускиот опозициски лидер Владимир Кара-Мурза.

Њујорк - Седница на Советот за безбедност на ОН за борба против тероризмот. паг/

 


Остани поврзан