• понеделник, 15 јули 2024
МИА Најави - Свет

14 јуни 2024

-Светски ден на крводарителот

Мека - Почеток на годишниот аџилак на муслиманите во Мека, кој трае до 18 јуни.

Брисел - Состанок на министрите за правда на земјите-членки на ЕУ.

Њујорк - Седница на Советот за безбедност за толеранција.

Остани поврзан