• среда, 12 јуни 2024
МИА Најави - свет

19 мај 2024 

Лондон - Почнува Светскиот форум за образование.

Казабланка - Во Мароко ќе се одржи национален марш за поддршка на Палестинците.

Тунис - Собир за поддршка на претседателот на Тунис, Каис Сајед.

Мексико Сити - Трета телевизиска дебата на кандидатите за претседателските избори во Мексико.

Остани поврзан