• четврток, 11 април 2024
МИА Најави - Свет

13 Февруари 2024

Њујорк - Седница на Советот за безбедност на ОН за клима, храна и безбедност.

Барселона - Протест на фармерите во Шпанија.

Париз - Меѓународната агенција за енергетика (ИЕА) ја прославува својата 50-годишнина со состанок на министрите за енергетика и клима.

Атина - Грчкиот премиер Киријакос Мицотакис ќе има средба со земјоделците кои протестираат.

Остани поврзан