• понеделник, 22 април 2024

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

21 март 2023

- Светски ден против расната дискриминација

Брисел - Генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг ќе го презентира годишниот извештај.

Брисел - Состанок на министрите за европски прашања на земјите-членки на  Европската Унија.

Остани поврзан