• понеделник, 10 јуни 2024
МИА Најави - Свет

12 мај 2024

Вилнус - Претседателски избори во Литванија.

Барселона - Предвремени избори за пратеници во Парламентот на шпанската покраина Каталонија.

Тунис - Демонстрации на покана на Националниот фронт за спас.

Фатима - Годишен дводневен аџилак во католичкото светилиште Фатима во Португалија.

Остани поврзан