• среда, 29 ноември 2023

МИА Најави - Свет

МИА Најави - Свет

26 септември 2023

- Светски ден за целосна елиминација на нуклеарното оружје

Мадрид - Во шпанскиот парламент почнува дводневна расправа за новиот премиер, лидерот на Народната партија, Алберто Нуњез Фејхо.

Париз - Штрајк на француската железница.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан