• сабота, 13 април 2024
МИА Најави МКД

25 февруари 2024

Битола - ВМРО-ДПМНЕ организира дебата „Енергетска платформа за иднина“ на тема „Концепт за инвестиции во енергетиката“ на која ќе учествува и лидерот на партијата Христијан Мицкоски. (сала „Вавилон“/12:30, дебатата  ќе се пренесува на facebook на Христијан Мицкоски и на youtube каналот на ВМРО-ДПМНЕ)

Скопје - Прес конференција на Независниот синдикат на здравствени работници, административен технички персонал и технички персонал. (канцеларии на КСОМ спроти Ист гејт/11:30)

Скопје - Премиера на претставата по делото „Крај на играта“ од Семјуел Бекет, во режија на Снежана Коневски - Руси по повод 50 години од основањето на Театар „Чекори“ и 80 годишнината од раѓањето на основачот Боре Ангеловски. (Дом на култура „Димитар Влахов“ - Автокоманда/20:00)

_______________________________________________________________________________________________

МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини.

Остани поврзан