• петок, 22 септември 2023

МИА Најави-свет

МИА Најави-свет

23 Февруари 2023

Виена – Почнува дводневната зимска сесија на Парламентарното собрание на ОБСЕ.

Њујорк – Состанок на Советот за безбедност на ОН за соработка со Европската Унија.

Хаг – Прес-конференција на Европската агенција за судска соработка (Евроџаст) за развој на меѓународна истрага за злосторствата во Украина.

Атина – Почнува дводневната европска министерска конференција за управување со границите.

Букурешт – Претседателката на Молдавија, Маја Санду во посета на Романија.

Остани поврзан