• понеделник, 11 декември 2023

МИА Најави-свет

МИА Најави-свет

25 Септември 2023

Женева – Извештај на Истражната комисија на ОН за состојбата со човековите права во Украина.

Виена – Годишна конференција на Меѓународната агенција за атомска енергија.

Пекинг – Економски и трговски дијалог меѓу Кина и Европската унија.

Пекинг – Европскиот комесар за животна средина Вирџиниус Синкевичиус во посета на Кина.

Остани поврзан