• сабота, 25 ноември 2023

МИА Најави-свет

МИА Најави-свет

20 Септември 2023

Њујорк – Продолжуваат состаноците на високо ниво во рамките на заседанието на Генералното собрание на ОН.

Њујорк – Состанок на високо ниво на Советот за безбедност на ОН за Украина.

Њујорк – Самит на ОН за борба против климатските промени.

Париз – Британскиот крал Чарлс Трети почнува тридневна официјална посета на Франција.

Лондон – Прв штрајк на сите лекари во Велика Британија.

Остани поврзан