• четврток, 11 април 2024
МИА Најави-свет

3 април 2024

Брисел - По повод 75-годишнината од основањето на НАТО, започнува дводневната средба на министрите за надворешни работи на неговите членки.

Брисел - Почнува дводневната средба на министрите за транспорт на земјите-членки на ЕУ.

Остани поврзан