• петок, 22 септември 2023

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет
20 август 2022  Истанбул - Генералниот секретар на ОН, Антонио Гутереш во посета на турскиот координативен центар за извоз на украинското жито. Лондон - Штрајк на британските железничари на повик на два синдиката.

Тагови

Остани поврзан