• четврток, 23 мај 2024

Ковачки: Градоначалниците на Крива Паланка и Пробиштип и директорката на УЈП вршат злоупотреба на институциите

Ковачки: Градоначалниците на Крива Паланка и Пробиштип и директорката на УЈП вршат злоупотреба на институциите

Скопје, 22 април 2024

Ми јавуваат од терен дека градоначалниците на Пробиштип и на Крива Паланка вршат злоупотреби на институциите и вршат притисоци на граѓаните, истото се случува и од страна на Сања Лукаревска врши директна злоупотреба на институциите и во Берово и во Свети Николе.

Меѓутоа треба да знаат, дека секоја постапка има своја последица, дека одговорноста ќе стигне на 9 мај, ги повикувам граѓаните да не се плашат и да се охрабрат, масовно да излезат на 24 април да го заокружат бројот 2 за Гордана Силјановска Давкова и заеднички да ги донесеме промените, затоа што граѓаните тоа го заслужуваат.

Драган Ковачки, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ и носител на Изборна единица 3

Центар за комуникации со јавност на ВМРО-ДПМНЕ

_________________________________________________________

МИА овие текстови ги објавува во интегрална и оригинална форма и не е одговорна за нивната содржина, ниту за евентуалните правописни недоследности или печатни грешки.

фото Центар за комуникации со јавност на ВМРО-ДПМНЕ

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан